Praktijk Marianne Welie
Volg je hart want dat klopt

Aanmelding & intake

Wil je graag een oriënterend gesprek met me, neem dan gerust contact met me op, dan plannen we samen een intakegesprek. Dit kan je doen door het formulier op mijn website in te vullen.  Een telefoontje of e-mailtje is ook prima. Ik neem doorgaans binnen 48 uur contact met je op.
Tijdens de intake krijg je alle ruimte om je zegje te doen. Al vertellende komt doorgaans op natuurlijke wijze de hulpvraag bovendrijven. Dus geen nood als je niet meteen je vraag helder voor ogen hebt, samen komen we er beslist uit. Na het vaststellen van de hulpvraag, verifiëren we of je bij mij aan het juiste adres bent. Aangezien ik maatwerk lever, zal ik je geen protocol of vaststaand behandelplan uit mijn hoed toveren. M.i. zou ik je dan ook tekort doen. Ik stem mijn werkwijze op jou persoonlijk af, dat is minder concreet, maar wel veel doeltreffender en persoonlijker.
Hoewel er kosten verbonden zijn aan de intake, ben je geheel vrij of je het bij dit ene gesprek laat, of dat je met me aan de slag wilt gaan.
Na de intake kan ik normaliter binnen 14 dagen een vervolgafspraak met je inplannen.
Je hebt geen doorverwijzing nodig van je huisarts (zie vergoedingen).